• WSZYSTKIE
  • 2020
  • 2019

2. Prosty przepis

Marta Koch-Kozioł

Autor: Marta Koch-Kozioł

Dodano: 20 grudnia 2019

Karta pracy przeznaczona dla uczniów klas I-III. Cel: zapoznanie uczniów z zawodem kucharza. Cele szczegółowe:

  • rozwijanie pozytywnej postawy wobec pracy,
  • stwarzanie sytuacji edukacyjnych sprzyjających poznawaniu zawodów,
  • omawianie znaczenia zawodu kucharza w życiu człowieka.

Pozostało jeszcze 95 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Jeśli nie masz jeszcze dostępu, załóż konto, a otrzymasz m.in.:

  • praktyczne wskazówki, które pomogą Ci w realizacji doradztwa zawodowego w Twojej placówce
  • atrakcyjne graficznie materiały – scenariusze i karty pracy
Sprawdź ofertę »
       
               

Adres e-mail lub login:

Hasło

Nie pamiętam hasła
Marta Koch-Kozioł

Autor: Marta Koch-Kozioł

Psycholog, doradca zawodowy, politolog o specjalności polityka społeczna, posiada kwalifikacje pedagogiczne. Doktorantka w Instytucie Psychologii Polskiej Akademii Nauk w Warszawie, członek Rady Naukowej IP PAN. Od lat związana z pracą w placówkach oświatowych, ekspert wiodący projektu pozakonkursowego MEN „Przygotowanie trenerów”. Prowadzi szkolenia i warsztaty m.in. z zakresu doradztwa zawodowego, specjalnych potrzeb edukacyjnych, kompetencji miękkich.

Aktualnie przeglądasz

Styczeń 2020 - Nr Nr 5
Nr 5 styczeń 2020